Back to All Events

UDSOLGT: Kreativ på Kommando - Fyraftens Workshop

  • Supercreative Adelgade 12, 1. sal 1304 København K Denmark (map)
supercreative_004_web.JPG

"You can't wait for inspiration,
you have to go after it with
a club."

Forfatteren Jack London

Der er desværre lukket for tilmeldinger til

denne workshop

Skal du komme på nye idéer på ugentlig eller daglig basis – og arbejder du under pres fra deadlines? Eller har du en stor opgave, hvor du skal finde på innovative eller unikke løsninger?  Så deler du udfordring med mange andre:
Du skal være kreativ på kommando.

Men kan man det? Eller er du nødt til at vente på,
at den guddommelige inspiration melder sig?

Det er du heldigvis ikke: Med en metodisk tilgang kan du booste din idéudvikling og øge både kvalitet og kvantitet af dine idéer. Du kan også udnytte din udviklingstid bedre og få flere brugbare idéer inden for den tidsramme, du har til rådighed.

Du kan lære hvordan i SUPERCREATIVES workshop ”Kreativ på Kommando”

_MG_5544 kopi 3.jpg

Kreativitet er en kompetence, som du kan opøve: I workshoppen lærer du velafprøvede teknikker, som du kan anvende i dit daglige arbejde – og du får tip og inspiration til at skabe nye gode kreative vaner. Teknikkerne er baseret på mange års praktisk erfaring med udviklingsprocesser og er baseret på klassisk idéudvikling krydret med indsigter fra de nyeste innovationsteknikker fra bl.a. Google. Teknikkerne er brugbare til bla. at udvikle marketingidéer, produktidéer, kommunikationsløsninger, SoMe content, artikler, pressemeddelelser og tv-programmer – og de kan anvendes på egen hånd, med en makker eller i en gruppe.

OM UNDERVISEREN

Søren Christian Andersen er kreativ konsulent og ejer SUPERCREATIVE. Han har en baggrund som kampagneleder, souschef og promo producer hos TV 2, Zulu og DR og har stået i spidsen for kampagner som har vundet priser ved Promax, EBU-Connect, Creative Circle og Prix Radio – flere af kampagnerne er udviklet i workshops faciliteret af Søren.

I dag driver Søren bureauet SUPERCREATIVE, som udover at skabe kampagner og løse kommunikationsopgaver i levende billeder afholder workshops for kunder som Novo Nordisk, TV 2 og PromaxBDA.

PRIS

Kr. 1400,- excl. moms per deltager. Rabat ved 4 tilmeldinger eller flere.

TILMELDING

Brug formularen nedenfor eller skriv til sca@supercreative.dk.

Har du spørgsmål kan du desuden kontakte mig på telefon 22 13 92 02.

Din plads er sikret, når jeg har modtaget dit kursusgebyr. Tilmelding er bindende.


Earlier Event: November 16
Workshop - Kreativ på Kommando