supercreative-web-bg-6.png
 
 

Søren Chr. Andersen

 

Søren ejer SUPERCREATIVE og er kreativ chef.

Søren har beskæftiget sig med branding, markedsføring og idéudvikling siden 1995 og har både kreativ og strategisk erfaring fra bl.a. markedsføringsafdelingerne hos DR, TV 2 Zulu og TV 2.  Han har som promo producer haft hands-on på idéudvikling, tekstforfatning, instruktion og produktion og som kampagneleder og kreativ leder/souschef på strategi, ledelse og projektledelse . Søren har faciliteret utallige kreative workshops.

Han har stået i spidsen for kampagner som har vundet priser ved Promax, Creative Circle, EBU-Connect og Prix Radio og har været nomineret ved Cannes Lions.

Søren er cand.mag. i Filmvidenskab og Retorik og har drevet SUPERCREATIVE siden 2014.

 
 

CV

 

2008-2014 – kampagneleder og souschef hos TV 2 Danmark og  TV 2 Networks

2007-2008 – promo producer hos TV 2 Networks

2008 – ekstern lektor på Institut for Medier, Erkendelse og Formidling, afdelingen for Film- og Medievidenskab, Københavns Universitet.

1999-2007 – trailerproducer i DR

1994-2008 – producer, kreativ coach, konceptudvikler, tekstforfatter og speaker i eget firma, Fonofon Film

1995-99 – udsendelsesleder/dagredaktør i DR 

1987-1990 – shipping-elev og shipping-assistent i Rederiet A.P. Møller

 
 
 

SØREN CHRISTIAN ANDERSEN

SUPERCREATIVE er ejet af Søren Chr. Andersen. Jeg har over 20 års erfaring som kreativ, kreativ leder, procesfacilitator, kampagneleder og strateg i tv-markedsføringsafdelinger hos DR, TV 2 og Zulu. Mine kampagner har vundet priser ved Promax, Creative Circle, EBU Connect, Prix Radio og været nomineret ved Cannes Lions. Jeg er cand.mag. i Filmvidenskab og Retorik – og selvstændig siden november 2014.

 
 
supercreative-web-bg-6.png
 

PRIVAT

Jeg er årgang 1967 og stammer fra Vestegnen. Bortset fra korte afstikkere til New York og de schweiziske alper har jeg boet i Storkøbenhavn hele mit liv.

Min store passion er landevejscykling, hvor jeg har ”høje” ambitioner: Jeg cykler helst opad noget stejlt og har deltaget i løb i Alperne og Pyrenæerne. Jeg har mit eget cykelhold bestående af cirka 20 ligesindede. Jeg elsker også skiløb og var en overgang meget optaget af at involvere helikoptere, klatreseler og bjergguider, men underviser nu primært mine nevøer og niecer, så de en dag kan gå i mine ski-spor.

Jeg dyrker i øvrigt en del yoga, elsker at lave mad og er storforbruger af Spotify og Netflix.